Vi er på udkig efter dig, som har en forkærlighed for de gode råvarer – og for at gøre tingene ordentligt

Vi har vokseværk, og har brug for ekstra assistance til at hjælpe os gennem højsæsonen.
Siden kaffestuens åbning i 2016 har vi været i en rivende udvikling, og lægger derfor vægt på, at du er engageret, fagligt velfunderet, kvalitetsbevidst, ansvarlig og
selvstændig anlagt.

Vi forventer, at du har lysten og modet til at sætte kursen sammen med os, vores konditor, kok og resten af vores dygtige og dedikerede team.

Udover at supplere i køkkenet og sikre kvaliteten af vores bagværk, vil du nemlig blive medinddraget i udviklingen af kaffestuens sortiment, som varierer i takt med sæsonen og de smage, der for årstiden er tilgængelige.
Vi har alle på teamet, det til fælles, at vi brænder for det vi laver, hvad end det drejer sig om nye spændende tiltag såvel som vores klassikere – vi ved – kan noget
Er du kreativ af natur og har du talent for at tænke innovativt, vil du med andre ord, passe rigtig godt ind i kaffestuen og konceptet bag.

VIL DU MED PÅ TEAMET?

Stillingen er timelønnet og vil som udgangspunkt være i omegnen af 10-15 timer om ugen efter nærmere aftale. Stillingen er begrænset til vores højsæson, så vi forventer, at du er fleksibel og tilgængelig i sommerferieperioden.

Kender du én, som er konditor eller mestrer bagværkets kunst via anden uddannelse – eller kan du selv sige ja tak til at blive en del af et energisk miljø i naturskønne omgivelser?

Vis os din motivation og send os en ansøgning + CV med billede af dig selv
til kaffestuen@ishus.dk

Tiltrædelse 1. maj eller efter nærmere aftale – vi forbeholder os retten til at ændre opstart i tilfælde af skærpede coronarestriktioner for branchen.

Ansøgningsfrist d. 14.02.2021. Samtaler afholdes løbende.

Har du spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte Alexander Drachmann på tlf. 2120 7803 eller på mail kaffestuen@ishus.dk

Vi glæder os til at høre fra dig!